Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep o poate întâlni pe Kristina Mladenovic în turul doi de la Toronto

simona halep

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) deschide cursa de apărare a trofeului de la Cupa Rogers (Toronto), în turul doi, fie împotriva Kristinei Mladenovic (26 de ani, 49 WTA), fie a unei sportive ajunse pe tabloul principal din calificări.

Madison Keys, cap de serie 14, este prima favorită pe care constănţeanca o poate înfrunta, însă alternative pentru turul trei sunt şi tânăra croată Donna Vekic, care tocmai a reuşit o victorie importantă în faţa Victoriei Azarenka, sau experimentata Svetlana Kuznetsova.

Eleva lui Daniel Dobre a fost trimisă pe jumătatea inferioară, dominată de Naomi Osaka, cap de serie doi la Toronto. În sferturi, dacă se vor respecta calculele hârtiei, românca este programată să o întâlnească pe americanca Sloane Stephens, a şaptea favorită a tabloului, în ceea ce ar fi o rejucare a finalei de anul trecut, de la Montreal. Simona a reuşit să evite pe sfertul său sportivele din Top 8 WTA Power Rankings, adică acele jucătoare care au obţinut rezultatele cele mai bune pe această suprafaţă în ultimele sezoane. Serena Williams şi Caroline Wozniacki se află pe sfertul lui Naomi Osaka, potenţiale adversare pentru semifinale pentru Simona Halep.

Organizatorii au anunţat deja că Simona Halep va juca meciul de debut la Toronto în sesiunea de zi, miercuri, ceea ce înseamnă că fanii tenisului din România o vor putea urmări miercuri seară, dincolo de ora 18:00. Serena Williams a fost distribuită în aceeaşi zi, dar în sesiunea de seară (joi dimineaţă, dincolo de ora României 2:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.