Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, pe locul doi la lovitura anului: Doar Agnieszka Radwanska a depăşit-o / VIDEO

simona halep bucuresti

Jucătoarea Agnieszka Radwanska a avut cea mai frumoasă lovitură a anului în circuitul profesionist feminin, a anunțat, marți, Women Tennis Asociation (WTA), care a desemnat-o pe poloneză dintr-o listă de patru nominalizări între care se regăsea și Simona Halep, care s-a clasat pe locul 2.

''Există un motiv pentru care Agnieszka Radwanska este poreclită 'magiciana', 'ninja' sau 'profesoara'. Este simplu, ea poate întoarce cu ușurință cele mai dificile mingi. A făcut-o din nou și pentru al patrulea an consecutiv Radwanska este câștigătoarea Shot Of The Year'', scrie site-ul WTA.

Poloneza a câștigat cu o lovitură reușită într-o partidă cu Monica Niculescu, la Indian Wells, în luna martie, obținând 62% din voturile internauților.Pe locul 2 s-a clasat Simona Halep, care a întrunit 21% din voturile fanilor tenisului, cu o lovitură dintr-o partidă jucată la Montreal contra australiencei Daria Gavrilova. Pe locurile 3 și 4 s-au clasat Kirsten Flipkens (Belgia — 10%) și Caroline Wozniacki (Danemarca — 7%).

Cele 4 jucătoare intrate pe lista finală au ocupat primele două locuri în grupele preliminare de propuneri de pe site-ul WTA.

În Grupa A, Agnieszka Radwanska (câștigătoarea anchetei pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii martie) a ocupat primul loc, cu 38% din voturile internauților, fiind urmată de Caroline Wozniacki (ianuarie), cu 30%, în timp ce în continuare s-au clasat Simona Halep (mai), cu 19%, Monica Niculescu (aprilie), cu 10%, și Agnieszka Radwanska (februarie), cu 4%.

Simona Halep (iulie) a câștigat Grupa B cu 42%, fiind urmată de Kirsten Flipkens (septembrie), cu 27%, Agnieszka Radwanska (iunie), cu 19%, germanca Angelique Kerber (octombrie), cu 6%, și de Agnieszka Radwanska (august), cu 6%.Fanii tenisului au putut vota în ancheta aceasta până pe 28 noiembrie.

Monica Niculescu a câștigat cu 79% ancheta pe luna aprilie cu o lovitură reușită în fața cehoaicei Petra Kvitova, la turneul de la Stuttgart.

Simona Halep s-a impus în ancheta pe luna mai cu 70 de procente, cu o fază reușită în meciul cu elvețianca Timea Bacsinszky, la turneul de la Madrid, devansând-o pe Irina Begu (12%), conform Agerpres.

În iulie, Halep a ieșit învingătoare cu 79% din sufragii cu o fază reușită la Montreal, în turul al doilea, contra australiencei Daria Gavrilova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.