Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, prima reacție după victoria FABULOASĂ de la Australian Open

www.ao.com
simona halep

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Australian Open, iar bucuria a fost pe măsură. Ea a explicat că dorește să ia fiecare meci în parte și deja își face planul pentru meciul cu Angelique Kerber.

”Mă bucur mult că sunt în semifinale. Am fost în semifinale la juniori în 2008, pentru mine contrază acest lucru. Este un sentiment minunat, mă bucur mult că am ajuns în semifinale.

Nu a fost un bun început, dar am înțeles că trebuie să schimb jocul, să returnez mai bine și să câștig punctele în ofensivă. Totul a mers conform planului pentru mine.

Cred că sunt destul de solidă la retur, antrenez asta, e foarte important pentru mine să fac adversarul să se îndoiască la serviciu. E un secret cum citesc serviciul adversarilor, nu pot să vă spun asta, pentru că ar însemna că data viitoare se prind”, a declarat Halep.

În ceea ce privește meciul din semifinale, Halep a admis că va fi mult mai greu cu Angelique Kerber, dar a precizat că are resursele necesare pentru a trece mai departe.

”Cu siguranță cu Kerber va fi un meci diferit, returnează mingea foarte bine, are un serviciu foarte bun. Va trebui să mă deplasez mai bine în teren, să returnez mai bine și să joc la fel de agresiv cum am făcut-o azi.

Vreau să mă bucur de această fază a turneului, nu mă gândesc la rezultat neapărat.

Darren mă ajută foarte mult pentru că intru relaxată înaintea meciurilor și după meciuri. Îi mulțumesc lui Daren Cahil pentru asta și le mulțumesc australienilor”, a mai precizat Halep.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.