Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, primele declarații după ce a urcat în fotoliul de lider mondial: 'Sunt foarte mulțumită de cum am început anul'

Inquam Photos / George Călin
Inquam Simona Halep

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Catherine Bellis (SUA), locul 48 WTA, venită din calificări, în sferturile de finală ale Qatar Open. După acest succes, Halep a urcat iar pe primul loc în lume, cel puțin până la finalul meciului dintre Caroline Wozniacki și Angelique Kerber. Dacă pierde Wozniacki, Halep rămâne lider mondial.

”Sunt foarte mulţumită de modul în care joc. Este un sentiment plăcut, mă simt bine aici, este frumos să joc din nou în semifinale la Doha. A fost un meci greu, chiar dacă primul set a fost puţin mai uşor. Este o adversară extraordinară şi e întotdeauna difcil să stai concentrată până la final. A fost greu să închei punctele, pentru că se mişcă foarte bine şi se apără destul de bine. Joacă repede şi a fost greu pentru mine să găsesc unghiurile, dar în final a fost mai bine. Am servit bine în ultimul ghem şi am fost mai agresivă. Îmi fac jocul, deoarece fac mai bine astfel. Nu joc gândindu-mă la clasament. Dacă se va întâmpla din nou, va fi frumos. Mereu mă simt ca acasă, vă mulţumesc că aţi venit, nu numai românilor, tuturor, este un public extraordinar şi sunt fericită să joc aici, la Doha.”, a spus Simona Halep, după ce a ajuns în semifinalele turneului de la Doha.

Citește și: Dezvăluire ȘOCANTĂ a lui Mihai Gâdea! Ce i s-a întâmplat directorului Antena 3

În semifinale, Halep va evolua cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4. românca o va întâlni a cincea oară pe Muguruza. Spaniola, fostă numărul 1 mondial şi câştigătoare la Roland Garros şi Wimbledon, conduce cu 3-1 în faţa Simonei Halep, ultima partidă fiind în finala turneului de la Cincinnati, de anul trecut, când s-a impus categoric, cu 6-1, 6-0. Singura victorie a Simonei Halep s-a produs în 2015, în optimi, la Stuttgart, pe zgură, scor 3-6, 6-1, 6-3, în penultima lor partidă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.