Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open: Urmează meciul cu Jaqueline Cristian

Euronews
Simona Halep

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Halep s-a impus în turul doi în faţa rusoaicei Varvara Graceva, numărul 81 mondial, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 13 minute.

Halep a câştigat primul set în 39 de minute, cu 6-4, ea reuşind două breakuri în primul ghem şi la 2-2, dar şi pierzând un serviciu la al doilea ghem. La finalul primului set, românca a avut nevoie de un timeout medical la vestiare, ea acuzând probleme în zona lombară.

În setul doi, Simona Halep nu i-a dat şanse adversarei sale să revină şi s-a impus cu 6-2, în 34 de minute. Românca a făcut de două ori break.

“Mi s-a blocat spatele, durerea este mare şi nu prea poţi să te apleci. Este bine că am câştigat acest meci, nu ştiu cum, dar este o victorie bună. Uneori chiar dacă este dureros trebuie să continui. Am simţit că fiind acasă trebuie să lupt mai mult. Este mereu dificil să joc împotriva unei românce, va trebui să dau tot ce am mai bun. Sper că voi fi în formă mâine”, a spus Halep în interviul de pe teren.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe Jaqueline Cristian, numărul 105 mondial.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.