Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep s-a RĂZBUNAT pe chinezi pentru UMILINȚA la care a fost supusă și le-a luat banii: Suma câștigată, după succesul de la Shenzhen

AP
simona halep

Simona Halep s-a impus, pentru a doua oară în carieră, în finala turneului de la Shenzhen! Ajunsă lider mondial, Halep a trebuit să suporte umilința de a aștepta mai bine de 4 ore pentru a juca meciul cu Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6. Halep s-a impus în 3 seturi. A fost 6-1, 2-6, 6-0 pentru liderul mondial, care e la al 16 trofeu în cariera profesionistă și primul ca număr 1 mondial.

Finala de simplu trebuia să înceapă la ora 08:00, dar a debutat abia la 12:45, ora României, din cauza ploii. În plus, partida a fost mutată și s-a disputat într-o sală de sport, fără spectatori, nefiind nici transmisă la tv, o premieră rușinoasă pentru un lider mondial.

Citește și: Informații incendiare! Cu cine s-ar fi RECĂSĂTORIT Dana Grecu, la doar o lună de la divorțul de Bogdan Grecu

Simona Halep a câştigat cu 6-1 primul set al întâlnirii cu sportiva cehă Katerina Siniakova. Halep a reuşit două break-uri, unul la scorul de 2-1 şi celălalt la scorul de 4-1 pentru a-şi trece primul set pe tabelă, după 25 de minute.

Siniakova s-a impus în al doilea set, cu 6-2. Siniakova a avut prima minge de break în acest meci la scorul de 2-1 pentru ea. Jucătoarea cehă a fructifcat-o, dar şi-a pierdut imediat serviciul. Siniakova a mai câştigat o dată pe serviciul Simonei Halep, apoi a luat toate ghemurile, impunându-se cu 6-2, după 53 de minute. Românca a încheiat partida cu 6-0, după o oră şi 13 minute de joc.

Citește și: Mobilizare TOTALĂ în rândul polițiștilor din Capitală! Un PEDOFIL, căutat de oamenii legii! Cum arată acesta

Pentru triumful de la Shenzhen, Halep va primi aproape 164.000 de dolari. Ea are asigurat și un cec de 13.000 de dolari pentru calificarea în finala de dublu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.