Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep se așteaptă la ce e mai rău de la semifinala cu Kerber: 'O să fie al doilea maraton al turneului'

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep se aşteaptă la un meci lung cu germana Angelique Kerber, în semifinalele Australian Open.

"Sigur o să fie al doilea maraton al acestui turneu. Dar sunt obişnuită cu asta. O ştiu destul de bine (n.r. - pe Kerber), îi place aici. Dar şi mie a început să îmi placă acest turneu, după ce am pierdut doi ani la rând în primul tur", a declarat Halep, care a jucat trei ore şi 45 de minute în turul al treilea, cu americanca Lauren Davis.

Citește și: Simona Halep a fost cerută în căsătorie: Fanii au 'înnebunit' de fericire, după victoria fantastică a liderului mondial în fața Pliskovei

Şi Kerber se aşteaptă la o partidă lungă cu Halep.

"Cred că va fi un meci lung, cu schimburi lungi de mingi. Am jucat împotriva ei de multe ori şi întotdeauna a fost greu şi strâns", a afirmat Kerber, conform News.ro.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

În penultimul act, Halep va evolua, joi, după ora 06.00, cu sportiva germană Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21, care a trecut, tot miercuri, cu scorul de 6-1, 6-2, în 51 de minute, pe americanca Madison Keys, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17. Kerber este pentru a doua oară în penultimul act la Melbourne, după ce a câştigat ediţia din 2016. În acelaşi an, Kerber s-a impus şi la US Open.

Halep şi Kerber s-au întâlnit de opt ori până în prezent, fiecare impunându-se în patru partide. Însă ultimele lor meciuri au avut loc în 2016. În acel an, ele au jucat cinci partide, din care Kerber a câştigat patru.

Citește și: Simona Halep, ridicată ÎN SLĂVI în presa internațională, după ce a 'distrus-o' pe Pliskova: 'Maşina s-a pus în mişcare'

Anul trecut, Halep a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, în primul tur. Anterior, cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Melbourne era calificarea în sferturi, în 2014 (înfrângere în faţa sportivei slovace Dominika Cibulkova) şi 2015 (eliminată de rusoaica Ekaterina Makarova).

Simona Halep a atins acum faza semifinalelor la toate turneele de grand slam. Ea a mai jucat în penultimul act al unui turneu "major" la French Open (2014 şi 2017), la Wimbledon (2014) şi la US Open (2015).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.