Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul

Simona Halep

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) și Toni Iuruc au stabilit în vacanța din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anunță de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc după ultimul mare Grand Slam al anului următor, în luna septembrie, la Constanța. Sigur că de la nuntă nu va lipsi Ion Țiriac, omul care a ajutat-o enorm pe Simo, notează digisport.ro

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat, pentru aceeași wowbiz, un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Simona a spus recent că-și dorește o nuntă mare, la care să fie prezente toate persoanele care-i sunt dragi.

”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a completat aceeași persoană.

CITEȘTE ȘI: Cum să te asiguri că ai o inimă sănătoasă: Patru investigații medicale care te scapă de griji

Simona Halep își dorește minimum trei copii. Cât va mai juca tenis

Campioana noastră și omul de afaceri au discutat și despre copii. Simona i-ar fi spus iubitului ei că își dorește urmași, dar nu acum, ci abia după ce se va lăsa de sportul de performanță.

”Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum. Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani.

În aceste condiții, Simo și Toni vor deveni părinți abia când sportiva se va retrage pentru a se dedica familiei. Iuruc a fost de acord să o sprijine la maximum pentru ca Halep să fie aptă să mai câștige, așa cum își dorește, turnee importante”, susțin cei de la wowbiz.ro.

”Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a declarat Simona Halep pentru Tennis World Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.