Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep se pregătește de un tur de forță: 'Obiectivul este să fac maximum'

simona halep bucurie victorie

Simona Halep a plecat în această dimineaţă spre Moscova, unde va participa la ultima competiţie dinaintea turneului campioanelor.

Revenirea Simonei Halep este suprinzătoare, după problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Ea a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu doar o săptămână şi nu luase în calcul, iniţial, o revenire pe teren atât de rapidă. Turneul de la Moscova se desfăşoară în perioada 15 - 20 octombrie şi este transmis de Digi Sport 2, scrie digi24.ro.

Citește și: Acuzații GRAVE pentru Administrația Trump: Președintele Venezuelei Președintele Venezuelei susține că se încearcă asasinarea lui

Simona Halep: Obiectivul este să fac maximum, dar în condițiile în care mă aflu e greu acest lucru, dar obiectivul principal este să rămân pe locul 1. M-am antrenat 3 zile, am făcut pregătire fizică în sală, sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial. Eu plec cu încredere și plec hotărâtă să joc. Nu a fost o perioadă ușoară pentru că o accidentare la spate este destul de periculoasă și am fost îngrijorată, însă sunt normale pentru acest sport. Încerc să rămân pozitivă, să rămân încrezătoare și cu exerciții, cu tratament o să fiu bine.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.