Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile Australian Open: De ce se temea nu a scăpat

twitter.com
simona halep

Japoneza Naomi Osaka, locul 72 WTA, s-a calificat pentru prima dată în cariera ei în optimie de finală ale unui grand slam, la Australian Open. Japoneza cu orgini haitiene, din partea tatălui, în vârstă de 20 de ani, va evolua cu Simona Halep, locul I WTA, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe cea mai bună jucătoare a gazdelor australiene, Ashleigh Barty, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, în turul al treilea al competiţiei.

Citeşte şi: Ce a făcut Simona Halep după victoria istorică de la Australian Open: Darren Cahill a dezvăluit totul - imagini senzaţionale / FOTO

Osaka, 1,8 metri înălţime, a învins-o pe Barty într-o oră şi 13 minute şi va da piept pentru a treia oară cu Simona Halep. Jucătoarea română a câştigat ambele întâlniri anterioare cu Osaka, dar nu uşor: scoruri 6-4, 2-6, 6-3, în 2017, în turul al doilea al turneului de la Miami, şi 4-6, 6-2, 6-3, în turul al treilea al French Open, în 2016.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

Viitoarea adversară a Simonei Halep a ocupat locul 40 în octombrie 2016, cel mai bun din cariera ei. Naomi Osaka are ceva din alura Serenei Willimas, dar şi ceva din jocul americancei, serviciul - primul peste 180 de kilometri pe oră - şi loviturile puternice. Japonezei îi place jocul ofensiv şi loveşte destul de bine atât cu dreapta, cât şi cu reverul. La rândul ei, Halep a trecut, sâmbătă, de americanca Lauren Davis, după un meci maraton, de trei ore şi 45 de minute, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13. Partida Halep-Osaka va avea loc luni, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.