Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep și Patricia Țig își dispută întâietatea pentru 'lovitura anului': Cele două sportive sunt finalistele anchetei WTA

Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) și Patricia Țig (113 WTA) se află în finala anchetei WTA pentru lovitura anului. Cele două au avansat în ultimul act, unde se mai află doar alte două adversare, potrivit Mediafax.

Simona Halep a ajuns în finală grație unei lovituri din meciul cu Eugenie Bouchard, de la turneul din Dubai. La scorul de 7-6, 1-0, constănțeanca părea să piardă punctul respectiv, după ce sportiva din Canada a avansat la fileu, însă Halep a surprins-o cu o lovitură dificilă, mingea depășind-o pe adversara sa.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

În schimb, Patricia Țig a impresionat cu o lovitură reușită la turneul de la București, în meciul cu Laura Siegemund, la scorul de 6-3, 2-1. Românca a lovit în diagonală, de sus, trimițând mingea pe tușă, fapt care a surprins-o și pe adversara sa.

În finală se mai află poloneza Iga Swiatek, pentru o lovitură din meciul cu Kristyna Pliskova, de la Lugano, și ucraineanca Elina Svitolina, pentru o execuție din partida cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.

Premiul WTA pentru lovitura anului în 2018 i-a aparținut Simonei Halep. Atunci, românca a impresionat cu o execuție reușită în meciul cu Agnieszka Radwanska, de la Miami. Patricia Țig, Iga Swiatek și Elina Svitolina nu au obținut niciodată această distincție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.