Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep va juca în turul trei la Roland Garros, sâmbătă, de la ora 12.00

Twitter/ WTA
Simona Halep

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, sâmbătă, de la ora 12.00, cu Lesia Ţurenko din Ucraina, locul 27 WTA, în turul al treilea al turneului de la Roland Garros. În aceeaşi zi, va juca şi Irina Begu împotriva Amandei Anisimova, tot în turul trei, conform programului anunţat de organizatori potrivit news.ro

Meciul Simonei Halep va fi primul de pe terenul Philippe Chatrier. Pe acelaşi teren se vor disputa apoi confruntările Novak Djokovici (Serbia, cap de serie 1) – Salvatore Caruso (Italia), Antoine Hoang (Franţa) – Gael Monfils (Franţa), cap de serie 14, şi Serena Williams (SUA), cap de serie 10 – Sofia Kenin (SUA).

Halep conduce cu scorul de 7-0 în întâlnirile directe cu Ţurenko, ultimele având loc în acest an, scor 6-2, 6-3, la Doha, în optimi, şi 6-3, 7-5, la Dubai, în aceeaşi fază. Primele lor patru întâlniri au avut loc în 2014, când Ţurenko i-a luat româncei singurul set, la Wimbledon, şi anterior, iar a cincea s-a desfăşurat la ediţia din 2018 a turneului de la Cincinnati, când Halep s-a impus în sferturi, cu 6-4, 6-1.

Irina Begu, locul 116 mondial, o va întâlni pe americanca Amanda Anisimova, locul 51 WTA, în al patrulea meci de pe terenul 1. Begu şi Anisimova nu au mai fost adversare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.