Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep vorbeşte despre suspendarea Mariei Şarapova: 'E ceva sensibil'

halep sharapova

Simona Halep se implică în scandalul momentului din tenis. Românca vorbeşte despre suspendarea pe doi ani a Mariei Şarapova, după ce rusoaica a fost prinsă dopată cu Meldonium.

Românca spune că suspendarea rusoaicei este o chestiune delicată şi crede că Şarapova se va mai întoarce pe teren la 31 de ani. "Este o treabă sensibilă şi nu aş vrea să comentez despre asta. Am citit doar şi am auzit că e suspendată. Eu cred că se va întoarce dacă va fi cazul să stea 2 ani", a spus Halep la plecarea spre Birmingham, atunci când a fost întrebată despre momentele dificile prin care trece adversara sa, conform gândul.info. Înainte de turneul de la Wimbledon, Halep va participa la turneul de la Birmingham, care se desfășoară tot pe iarbă. Simona a vorbit despre cum se simte inainte de cele două competiții. "Sunt pregătită, dar va fi destul de greu să mă adaptez. Totuși merg cu încredere. O să îmi fie greu pentru că e prima dată când joc pe iarbă anul acesta. Trebuie să merg la Birmingham și să joc ca și cum aș juca la un turneu important.

Citeşte şi: INCREDIBIL Hexi Pharma are sediul în blocul SRI

Anul trecut nu mi-a mers bine, dar sper ca anul acesta să fie bine. Sunt relaxată și pozitivă. Am o stare mentală foarte bună și merg doar ca să mă bucur și să joc cât de bine pot", a spus Halep la DolceSport. Turneul de la Wimbledon va începe pe 27 iunie și se va termina pe 10 iulie. Competiția de la Birmingham va începe pe 13 iunie și se va termina pe 19.

Citeşte şi: Dorin Cocoş, implicat și în dosarul medicilor din București: Precizările făcute de Elena Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.