Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep vorbeşte după umilinţa de la Stuttgart: Ce s-a întâmplat

Simona Halep

Simona Halep a vorbit despre eliminarea neasteptata pe care a suferit-o in optimile de finala de la Stuttgart, unde a fost invinsa de Laura Siegemund, ocupanta locului 71 in clasamentul WTA.

Sportiva noastra a afirmat ca a avut mari probleme in primul set, cand nu a mai putut respira. "Simteam ca nu mai pot respira si cred ca m-am speriat putin din cauza asta deoarece nu ma mai puteam relaxa", a spus Simona dupa meci intr-un comunicat de presa.

"Laura a inceput meciul mai bine si a continuat la acelasi nivel. Am muncit mult in ultimele doua saptamani. Week-end-ul trecut am vrut sa castig pentru Romania si a fost pacat ca m-am accidentat. Am venit aici cu speranta ca voi putea juca mai bine, dar se pare ca inca am probleme", a completat Simona. Apoi, Simona a vorbit si despre ce urmeaza pentru ea in urma acestui esec. "Am nevoie sa-mi iau cateva zile libere pentru a ma relaxa, pentru a-mi reveni. Vreau sa dorm mult! Apoi voi merge la Madrid, conform programului normal", a mai spus Simona, conform ziarulevenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.