Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Helep e UMILITĂ şi la Wimbledon: După Paris, liderul mondial NU E RESPECTAT nici de organizatorii de la Londra

Simona Halep victorie pumn

Simona Halep va disputa al doilea meci la Wimbledon 2018 pe a doua arenă ca importanţă a complexului de la All England Club, singurul meci feminin programat, joi, pe Central fiind cel dintre britanica Johanna Konta şi Dominica Cibulkova - jucătoarea eliminată în extremis de pe lista capilor de serie pentru a-i face loc Serenei Williams, scrie Mediafax.

Partida liderului mondial cu reprezentanta Chinei, Saisai Zheng (126 WTA) va începe pe Terenul 1 după terminarea meciului dintre Marin Cilic şi Guido Pella (Argentina, 82 ATP), întrerupt miercuri seară de ploaie la scorul de 6-3, 6-1, 3-4 (cu break cedat) în favoarea finalistului ediţiei 2017 a turneului londonez. Pe Terenul 1 se dă start-joc la ora 15:00, iar Simona Halep ar putea intra rapid în arenă, în jurul orei 15:30.

Duelul Halep - Zheng va fi urmat pe Terenul 1 de două meciuri de pe tabloul de simplu masculin: favoritul 5, Juan Martin del Potro îl înfruntă pe ibericul Feliciano Lopez (Spania, 70 ATP), iar jucătorul cotat cu şansa a patra la trofeu, Alexander Zverev (Germania), îl va avea ca adversar pe Taylor Fritz (SUA, 68 ATP).

3 repere ale zilei a 3-a la Wimbledon 2018. Ploaia a intervenit, Federer a fost mai mult ca perfect la serviciu, duel fabulos între giganţi şi o notă surprinzătoare pentru jocul unei rivale a Simonei Halep, care tocmai şi-a stabilit un record la Londra.

Halep a avut parte de acelaşi tratament şi la Paris, acolo unde a câştigat Roland Garros. Deşi este lider mondial şi a jucat două finale în capitala Franţei, Helep nu a fost lăsată să dispute mai multe partidele pe terenul central.

Citeşte şi: ŞOCANT Fiul liderului ISIS, MASACRAT în Siria, în timpul unei operaţiuni

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.