Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simone Inzaghi, antrenorul echipei Lazio, înainte de meciul cu CFR Cluj: 'Vom lupta până când nu vom mai avea șanse matematice la calificare'

www.digisport.ro
Simone Inzaghi

Simone Inzaghi, antrenorul echipei Lazio, a susținut o conferință de presă, miercuri, înainte de meciul cu CFR Cluj, din grupa E a Europa League, recunoscând că șansele formației sale la calificare sunt foarte mici, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’

Înaintea meciului cu CFR Cluj, de la Roma, Lazio ocupă locul al treilea în grupă, cu trei puncte, fiind la șase lungimi de formația din România, care se află pe locul secund. Cu o remiză, joi, echipa lui Dan Petrescu obține calificarea matematică în 16-imile de finală ale Europa League, în timp ce italienii vor fi eliminați.

"Este un meci de Europa League, șansele noastre la calificare atârnând de un fir de ață. Vom lupta pentru calificare până când nu vom mai avea șanse matematice. E vina noastră că suntem în această situație, dar au existat și alți factori externi, precum în meciul cu Celtic, la 1-1, când am avut un penalty clar la Ciro Immobile, care ar fi putut schimba meciul", a declarat Inzaghi.

Inzaghi a încercat să explice diferența de formă care se poate observa între campionat, unde Lazio ocupă locul al treilea, și Europa League: "Știm că ar fi trebuit să ne descurcăm mai bine. Am jucat excelent în Serie A și merităm să fim pe locul trei. Lazio are calitatea necesară de a se califica din această grupă, dar se pare că nu vom reuși".

Citește și: Mega-lovitură! Amenzile vor exploda- Când se va întâmpla asta

De asemenea, antrenorul lui Lazio a mai declarat că va alinia o echipă competitivă contra lui CFR Cluj, din care vor face parte Marco Parolo, Danilo Cataladi, Manuel Lazzari sau portarul Silvio Proto.

Meciul dintre Lazio și CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 22:00, pe "Stadio Olimpico", în penultima rundă din grupa E a Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.