Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simptome specifice sau contact cu o persoană cu COVID-19? Testează-te!

test covid-19 coronavirus testare

Una dintre principalele modalități de a stopa răspândirea virusului SARS-CoV-2 rămâne în continuare testarea. Încă de la începutul pandemiei, testarea repetată a fost instrumentul care ne permite continuarea, în siguranță și aproape de firesc, a activităților zilnice.

SANADOR oferă un test pentru SARS-CoV-2 de maximă acuratețe, testul RT-PCR, standardul de aur pentru testarea moleculară, care reușește să detecteze chiar și virusul prezent în cantități foarte mici. Testarea se face în condiții de siguranță, rapid, în locații special destinate procedurii, cu personal calificat, pe baza exsudatului nazofaringian. Rezultatul este disponibil în 24-48 de ore și poate fi eliberat, la cererea pacientului, și în limba engleză.

Pacienții au acces, la SANADOR, și la teste pentru anticorpii produși de organismul uman ca urmare a contractării infecției cu SARS-CoV-2 (IgM și IgG). Testele serologice sunt recomandate persoanelor asimptomatice, care au trecut prin boală, pentru identificarea potențialilor donatori de plasmă, utilă ca tratament în cazurile severe de COVID-19.

Atât testele RT-PCR, cât și cele pentru identificarea anticorpilor sunt disponibile la cerere în urma unei programări prealabile la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau completând formularul de aici.

Începând cu 9 ianuarie 2021, SANADOR a devenit centru autorizat pentru vaccinarea anti-COVID, continuând astfel să fie un partener de încredere în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2. Demersul implică alocarea de resurse materiale (locație, circuite separate de acces și ieșire, mobilier, utilități etc.) și umane (medici și asistente medicale, personal recepție, personal pentru curățenie și igienizare), totul fiind asigurat PRO BONO de SANADOR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.