Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simptomul comun care anunta cancerul! Afla care este acesta si nu il ignora/ foto

maini palme

Descoperirea cancerului la timp este primul pas spre vindecare, de aceea trebuie să mergi la medic atunci când observi că se întâmplă ceva ciudat cu organismul tău. Specialiştii au observat că pacienţii cu boli maligne au mâinile umflare mai des şi se îngraşă fără motiv, potrivit healthyandnaturallife.com.

Chiar dacă aceste schimbări nu sunt mari, pot fi observate de bolnavi şi nu ar trebui ignorate, potrivit perfecte.md

content-image

Descoperirea cancerului la timp este primul pas spre vindecare, de aceea trebuie sa mergi la medic atunci cand observi ca se intampla ceva ciudat cu organismul tau. Specialistii au observat ca pacientii cu boli maligne au mainile umflare mai des si se ingrasa fara motiv, potrivit healthyandnaturallife.com. Chiar daca aceste schimbari nu sunt mari, pot fi observate de bolnavi si nu ar trebui ignorate.

Alte semne care ar trebui sa te trimita la medic.Sunt si alte simptome pe care femeile le ignora, dar care pot ascunde cancerul. Dificultatile de respiratie este unul dintre primele semne de cancer la plamani, de aceea trebuie sa te adresezi medicului daca simti ca respiri greu dupa un efort minim. Tusea care dureaza mai mult de trei saptamani poate ascunde, de asemenea, leucemii sau tumori pe plamani. Infectiile frecvente sau febra inexplicabila apar, de asemenea, in boli de sange sau limfoame. Balonarea sau marirea abdomenului apare in cancerul ovarian, dar sondajele arata ca femeile ignora aceste semnale si nu merg la medic

Pentru a preveni aparitia cancerului, este indicat sa ai un stil de viata sanatos, cu un continut redus de grasimi nesanatoase, zahar si alimente procesate. Miscarea te ajuta, de asemenea, sa ramai sanatoasa. Renunta la tigari si consuma alcool cu moderatie, iar sansele sa traiesti o viata lunga vor creste considerabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.