Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliștii de la metrou NU mai fac grevă: Salariile angajaților vor crește

www.digi24.ro
aglomeratie metrou

Sindicaliștii de la metrou au ajuns la o intelegere cu reprezentanții Metrorex, greva nemaifiind luata in calcul. Astfel, salariile vor fi marite cu 20%.

"Majorare  va fi începând de maine. Din fericire, zic eu, pentru bucuresteni, am putut sa evitam acest conflict, am ajuns la o majorare de 20 la suta, plus primele de metrou si prima de Craciun. Prima de metrou este una singura pe an si va fi undeva la o mie de lei, prima de Craciun tot acolo", a declarat liderul de sindicat Ion Radoi la Digi24.

UPDATE: Metrorex anunță că astăzi, 4 decembrie a.c. a fost încheiat Contractul Colectiv de Muncă (2018-2019) între administrația Metrorex și partenerul social Unitatea-Sindicatul Liber din Metrou (USLM). Astfel, conflictul de muncă a fost stins, părțile convenind o mărire salarială de 20%. Noul Contract Colectiv de Muncă urmează să fie înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), mâine, 5 decembrie 2018 pentru a intra in vigoare", anunţă Dumitru Şodolescu, director general al companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.