Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliștii au depus la Parchetul General un memoriu despre situația agresiunilor asupra personalului silvic din cadrul Romsilva în ultimii 13 ani

www.stiripesurse.ro
munte, cascada, pădure, natură

Liderii Confederației Sindicale Naționale „Meridian” și ai Federației Sindicatelor „Silva” au depus, luni, la Parchetul General, un memoriu în care au expus situația agresiunilor asupra personalului silvic din cadrul Romsilva în ultimii 13 ani, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul General, la sediul Ministerului Public a avut loc, luni, o întâlnire între procurorul general Bogdan Licu, președintele Confederației Sindicale Naționale „Meridian”, Ioan Popescu, și liderul Federației Sindicatelor „Silva”, Silviu Geană și viceliderul Gheorghe Popescu. La întrevedere a participat și Adriana Șandru, consilier al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citește și: Date de ULTIM MOMENT - Cu ce scor l-a ZDROBIT Dăncilă pe Iohannis în Botoșani

Sindicaliștii au prezentat, la PG, un memoriu în care au expus situația agresiunilor asupra personalului silvic din cadrul Romsilva, comise în perioada 2006 – 2019.

„Referitor la această problemă, procurorul general al PÎCCJ a dat asigurări că vor fi dispuse verificări cu privire la cele 398 de cazuri care fac obiectul memoriului depus”, se arată în comunicatul citat.

De asemenea, în cadrul aceleiași întrevederi s-a stabilit organizarea unei întâlniri comune cu ministrul Mediului, semnarea unui Memorandum de cooperare între Ministerul Public și Federația Sindicatelor „Silva”, precum și realizarea unor întâlniri periodice pentru analiza și identificarea de soluții pentru problemele specifice acestui sector.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.