Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliştii din educaţie ameninţă cu proteste, Guvernul răspunde: Ce spune Adrian Curaj

adrian curaj

Ministrul Educației, Adrian Curaj, a declarat vineri că săptămâna viitoare va fi o nouă întâlnire cu sindicatele din învățământ pe tema salarizării din acest domeniu, fiind convins "că lucrurile vor merge foarte bine".

"Cred că deja au fost comunicate destule lucruri, sindicatele au comunicat, sunt convins că de la Guvern se comunică destul. Ne vom întâlni din nou marțea viitoare și sunt convins că lucrurile vor merge foarte bine", a afirmat ministrul Educației, vineri, înaintea unui eveniment organizat la Biblioteca Națională.

 

Sindicatele din învățământ au discutat vineri, la Palatul Victoria, cu reprezentanții Guvernului pe tema OUG privind salarizarea bugetarilor.

 

Premierul Dacian Cioloș a propus sindicatelor din învățământ o creștere a salariilor, în medie, cu 10% din august 2017, argumentând că nu există bani pentru majorarea salariilor mai devreme, a declarat, vineri, Anton Hadăr, liderul Federației Sindicale din Învățământul Superior Alma Mater, la finalul întâlnirii de la Palatul Victoria, conform Agerpres.

"Ni s-a propus o creștere a salariilor în medie cu 10%, dar cam la calendele grecești, adică peste un an, un an și ceva, cu amendamentele că toate vor fi de acum croite, aranjate și va fi dată o ordonanță de urgență", a spus Hadăr.

 

El a adăugat că sindicatele nu sunt de acord cu această propunere, iar marți, 24 mai, va avea loc o nouă rundă de discuții, "cu bugetul în față".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.