Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliştii din penitenciare reclamă condiţiile inumane în care lucrază, ca niște deţinuţi: Agenţii din postul de acces în ANP sunt ţinuţi în frig

penitenciare

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) reclamă, vineri, condiţiile inumane în care lucrază, fiind puşi pe locul doi, după deţinuţi. Potrivit sindicaliştilor, agenţii din postul de acces în Administraţia Naţională a Penitenciarelor sunt ţinuţi în frig.

Agenţii din postul de acces în Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) sunt ţinuţi în frig

”Poliţiştii de penitenciare (agenţi) din postul de acces în Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) sunt ţinuţi în frig, din cauza unor şefilor incompetenţi. Când directorul general Dan Halchin a scăpat porumbelul din gură, în cadrul primei şedinţe cu sindicatele, afirmând că «Poliţiştii de penitenciare sunt pe locul doi…», făcând comparaţia cu deţinuţii, am crezut că a glumit. Iată, că realitatea demonstrează că afirmaţia lui Dan Halchin era purul adevăr şi că l-a luat gura pe dinainte, fără s-o conecteze cu creierul”, au scris, vineri, pe Facebook, sindicaliştii din penitenciare.

Aceştia susţin că ”directorul general “se umflă” pe Facebook că creează noi spaţii de deţinere pentru deţinuţi, în timp ce poliţiştii de penitenciare lucrează în condiţii inumane pe secţiile de deţinere, în posturile de pază perimetru sau în unele birouri din puşcării”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.