Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliștii iau apărarea profesoarei în episodul cu ministrul Educației: 'Nu trebuie să ducă la punerea la zid a unui cadru didactic'

profesori

Simion Hăncescu, liderul Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), a comentat la Digi24 episodul cu ministrul educației, Monica Anisie, care i-a făcut observație, în fața elevilor, unei învățătoare pe care a auzit-o țipând. Sindicalistul a negat că aceasta ar fi o practică a cadrelor didactice în școli și spune că simpla ridicare a tonului la un elev nu trebuie să ducă la punerea la zid a unui cadru didactic.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

„Faptul că a ridicat tonul la un elev nu trebuie să ducă la punerea la zid a unui cadru didactic”, spune Simion Hăncescu. El a negat că aceasta ar fi o practică în școli. „Vă contrazic, nu toate cadrele didactice au același ton. Unii poate vorbesc mai încet, alții mai tare. Dacă va fi un criteriu acesta, atunci când dau admitere la facultate să se măsoare volumul vocii, atunci e OK, dar haideți să nu intrăm în derizoriu!” spune sindicalistul.

„Oricine merge într-un control, trebuie să respecte niște reguli, dacă nu vrea să fie contestat și să se transforme într-un eșec”, a avertizat sindicalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.