Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicalistul care-l apără pe Oprea în scandalul poliţistului mort, la o paranghelie a UNPR - VIDEO

toader paraschiv

Liderul de sindicat Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, a fost surprins la o sindrofie a UNPR, partidul vicepremierului Gabriel Oprea, organizată în ianuarie 2015, la Hotel International din Sinaia.

În imaginile prezentate de vrancea24.ro, la secunda 20, poate fi văzut sindicalistul care, într-o dezbatere la Digi24, s-a poziţionat de partea vicepremierului, în scandalul poliţistului mort în timp ce deschidea calea pentru coloana oficială a lui Gabriel Oprea.

„Refuz să accept că un coleg al meu, care ar fi avut ocazia până acum să se plângă de aceste abuzuri pe care acum le relatează la adăpostul anonimatului şi deci refuz sa accept că la adăpostul anonimatului putem transfera dintr-o discuție și dintr-o tragedie… ne ducem în niște lupte politice…”, a spus Toader Paraschiv, secretarul general al S.N.P.P.C., la „Jurnalul de Seară” de la Digi24.

La petrecerea de la Sinaia, alături de sindicalist s-au mai aflat însuşi Gabriel Oprea, viceprim-ministrul asupra căruia planează acuzaţiile de folosire a coloanei oficiale în scop personal, dar şi preşedinţi de organizaţii judeţene ai partidului, din toată ţara. Surse politice citate de vrancea24.ro susţin că, şi la această petrecere, vicepremierul Gabriel Oprea a venit tot flancat de coloană oficială.

Declaraţiile sindicalistului de la Digi24:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.