Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicatele ANP, reacție după postările lui Tudorel Toader: Fostul ministru a premeditat distanțarea de efectele grațierii mascate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Federația Sindicatelor din ANP susține că Fostul ministru al Justiției a premeditat distanțarea de efectele grațierii mascate. Precizările vin după ce Tudorel Toader a explicat, ieri, traseul recursului compensatoriu, pasând responsabilitatea pentru forma în care legea a fost adoptată Parlamentului.

"Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției, nu numai că a susținut recursul compensatoriu, dar a și promovat insistent extinderea acestuia prin acordarea unei compensații bănești de 5 - 8 Euro pentru fiecare deținut, care în perioada 2012 - 2017 ar fi fost cazat in conditii improprii.

Citeste si Papa Francisc a ajuns în Bulgaria - Vizita, în contextul unor tensiuni între cele două Biserici

Doar faptul c-a premeditat aceasta actiune ii permite acum să-și enumere alibiurile pe Facebook în postări care, absolut corect dealtfel raportat la încercările disperate ale acestuia de a se distanța de un grav atentat la siguranța publică, fac trimitere la o serie de încercări de manipulare.

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a ignorat toate avertismentele referitoare la efectele negative ale unui act de clementa mascata care se aplica tuturor categoriilor de detinuti. A refuzat orice modificare a legii care a redus cu 1/5 toate pedepsele cu inchisoarea si de care au beneficiat peste 16.000 de criminali, talhari. violatori si hoti", transmite FSANP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.