Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicatul regizorilor americani îşi va decerna premiile anul

Sindicatul regizorilor americani (Directors Guild of America, DGA) a anunţat că îşi va decerna premiile anul viitor pe 10 aprilie, cu două săptămâni înaintea Oscarurilor, informează Variety, potrivit news.ro.

Directors Guild of America a precizat că informaţii privind cea de-a 73-a ediţie a premiilor, inclusiv regulile de înscriere şi locul în care va avea loc ceremonia, vor fi anunţate în următoarele luni.

Gala DGA de anul acesta a avut loc pe 25 ianuarie, la Los Angeles. Cineastul britanic Sam Mendes a câştigat marele trofeu, pentru drama de război „1917”. Între producţiile de televiziune s-au remarcat serialele „Watchmen” şi „Barry”.

Mircea Lucescu împlinește 75 de ani! Cel mai titrat tehnician român din toate timpurile se pregătește pentru o nouă aventură

Două săptămâni mai târziu, sud-coreeanul Bong Joon-ho a primit trofeul Oscar pentru regia „Parasite”. A fost a opta oară în istoria premiilor când câştigătorul Oscar nu a fost acelaşi cu marele câştigător al DGA.

Premiile Sindicatului regizorilor americani sunt acordate în baza votului celor peste 18.000 de membri ai organizaţiei.

Din cauza pandemiei, galele Golden Globes, Oscar, SAG (Sindicatul actorilor americani) şi BAFTA au fost amânate. În cazul Sindicatului regizorilor americani aceasta este prima dată stabilită pentru 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.