Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singapore minimalizează cuantumul şi rolul subvenţiei acordate cântăreţei Taylor Swift

bravonet.ro
Taylor Swift

Autorităţile din Singapore au minimalizat luni rolul şi cuantumul subvenţiei acordate cântăreţei Taylor Swift pentru a susţine în regim de exclusivitate mai multe concerte în acest oraş-stat din Asia de Sud-Est, în contextul în care anumite companii mass-media au evocat o sumă de câteva milioane de dolari pentru fiecare concert, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Au existat speculaţii despre cuantumul subvenţiei. Pot să vă spun că valoarea subvenţiei nu este exactă şi că ea nu este atât de mare pe cât se credea", a declarat ministrul Culturii din Singapore, Edwin Tong, în Parlamentul local.

"Din motive care ţin de confidenţialitatea comercială, nu putem să dezvăluim cuantumul exact al subvenţiei, nici condiţiile acordării sale", a adăugat el.

Ministrul Edwin Tong a precizat, de asemenea, că avantajele economice pentru Singapore "sunt considerate importante şi depăşesc cuantumul subvenţiei".

Aproximativ 300.000 de persoane urmează să asiste la şase spectacole ale cântăreţei Taylor Swift, organizate cu casa închisă şi care au început pe 2 martie, fiind singurele pe care artista americană le va susţine în Asia de Sud-Est. Oficiali din unele state vecine şi-au exprimat nemulţumirea după ce au constatat că ţările lor au fost excluse din acest turneu.

Un promotor citat de presa locală a afirmat că Singapore i-a oferit cântăreţei 3 milioane de dolari pe concert pentru exclusivitatea concertelor sale din această regiune.

Ministrul Culturii din Singapore a minimalizat rolul pe care subvenţia ar fi putut să îl joace pentru a o convinge pe Taylor Swift să cânte doar în Singapore.

"Promotorii celor mai buni artişti îşi fac propriile calcule şi evaluează unde vor să concerteze şi pentru cât timp", a declarat el, citând localizarea şi infrastructura din Singapore drept factori cheie în alegerea acestui oraş-stat.

Înainte de a cânta în Singapore, artista americană a susţinut mai multe concerte în Australia în cadrul turneului ei mondial intitulat "The Eras Tour".

Cu puţin timp înainte ca Taylor Swift să părăsească ţara, o anchetă a fost deschisă marţi în Australia după o plângere a unui fotograf care afirmă că a fost agresat de tatăl cântăreţei americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.