Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul român prezent la întâlnirea partidelor naționaliste europene

rebega

Ieri a avut loc la Viena întâlnirea partidelor naționaliste din Europa, printre participanți numărându-se Marine Le Pen, președintele Frontului Național și Heinz- Christian Strache, președintele Partidului Libertății din Austria.

Vezi și: SCANDAL la România TV: Traian Băsescu și-a ieșit din minți

Singurul politician român prezent a fost europarlamentarul Laurențiu Rebega, surprins de agențiile de presă străine lângă marii lideri ai naționalismului european. Sărbătoarea naționalismului european a făcut furori în presa europeană, fiind semnalul unității și al forței acestui curent care a ajuns să fie pe primele locuri în sondaje în numeroase țări din UE.

Întâlnirea de la Viena s-a intitulat ”Primăvara patriotică” și a marcat împlinirea unui an de la înființarea Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, în care Laurențiu Rebega este vicepreședinte.

Rebega a fost citat în presa din Austria cu declarația sa că românii au privit spre Europa ca spre tărâmul făgăduinței după căderea regimului Ceaușescu, dar au fost dezamăgiți când condițiile lor de trai au devenit mai grele decât înainte. ”Puterea de decizie trebuie să se întoarcă în țară de la Bruxelles”, a mai spus europarlamentarul român, care a adăugat că există și în România potențial pentru un partid naționalist după exemplul Partidului Libertății din Austria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.