Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity, s-a întors acasă: S-a recuperat

goodbye to gravity

Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa "Goodbye to Gravity", a ajuns la finalul recuperării după incendiul din Colectiv, evenimentul nefericit care a destrămat destinele a 64 de persoane.

Andrei Găluț a cântat împreună cu trupa sa în noaptea în care a izbucnit tragedia și până de curând a luptat pentru viața și sănătatea lui prin spitale. La câteva luni după incident, când s-a trezit din comă, au urmat momente de coșmar pentru Andrei fiindcă a aflat că o bună parte din prietenii lui și iubita sa, Mădălina Strugaru, cea cu care planuia să se căsătorească și să întemeieze o familie, s-au stins din viață. Cu toate că tragedia din Colectiv i-a distrus întreaga lume și l-a lăsat cu un gol imens în suflet, Andrei Găluț și-a găsit puterea și motivația să meargă înainte. Își dorește să continue cu muzica și să reîntregească formația "Goodbye to Gravity" pentru a-i ține în permanență vii în inimile oamenilor și pe foștii lui colegi, potrivit spynews.ro.

După tratamente complexe de recuperare prin spitale din Germania, Andrei Găluț a ajuns, în sfârșit, acasă, la Arad. Un prieten apropiat al cântărețului spune că acesta a început să reia legăturile cu toți cunoscuții și să se reintegreze social. În seara de vineri, 31 octombrie 2015, clubul Colectiv a găzduit unul dintre cele mai așteptate concerte ale trupei "Goodbye to Gravity" pentru lansarea noului album "Mantras of War". Seara care ar fi trebuit să fie una dintre cele mai speciale s-a transformat într-un adevărat coșmar care a răpit viețile a 64 de persoane, în mare parte tineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.