Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinisa Mihajlovici şi-a prelungit contractul cu Bologna

Gsp
Sinisa Mihajlovici

Clubul Bologna a anunţat, sâmbătă, că tehnicianul Sinisa Mihajlovici şi-a prelungit contractul, iar noul acord este valabil până la 30 iunie 2022, potrivit news.ro.

“Este un moment important pentru clubul nostru. Acordul cu Sinisa este baza unui proiect tehnic ambiţios: vrem să creştem şi cred că modul cel mai bun pentru a face asta este să continuăm cu oameni de o calitate foarte bună, cum este Mihajlovici. Acum muncim pentru formarea unei echipe care să le aducă bucurii suporterilor noştri”, a declarat preşedintele grupării italiene, Joey Saputo.

Citește și: Urmează Simona Halep? Tenismenul care face ravagii în circuitul feminin este, din nou, SINGUR: S-a despărțit de Elina Svitolina

Sinisa Mihajlovici s-a declarat bucuros că a semnat un nou contract. “Mi-am dorit mult să rămân la Bologna, pentru că acest club are un proiect ambiţios, am format un grup fantastic cu echipa şi fanii ne-a susţinut mereu”, a afirmat tehnicianul.

Mihajlovici a preluat conducerea tehnică a echipei Bologna la 28 ianuarie. El a mai antrenat Bologna în perioada 2008/2009.

Bologna a încheiat sezonul 2018/2019 pe locul zece în Serie A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.