Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinucidere ȘOCANTĂ la Timișoara: un copil de 13 ani, cu părinți polițiști locali, s-a SPÂNZURAT în casă

The economic times
sinucidere suicid

Sinucidere șocantă la Timișoara, unde un copil de doar 13 ani, fiu de polițiști locali, a decis să își ia viața. Gestul șocant a avut loc chiar în casa tatălui său, care l-a și găsit pe copil. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe copil să recurgă la gestul fatal.

https://www.stiripesurse.ro/scene-de-groaza-brancardierul-care-a-detubat-o-femeie-si-a-ucis-o-a-le-inat-in-fata-instantei_1549760.html

"Barbatul a dat imediat alarma la numarul de urgenta 112, insa medicii sositi rapid la fata locului nu au mai putut face nimic pentru copilul care si-a curmat viata.

Baiatul nu a lasat in urma vreun bilet prin care sa isi justifice gestul extrem, iar cei din jurul lui nu stiu ca acesta sa fi avut vreo problema.

Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti, iar politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si incearca sa afle ce l-a determinat pe copil sa isi ia viata", scrie Opinia Timișoarei.ro.

*

In data de 14 decembrie a.c., in jurul orelor 10.00 Politistii Sectiei 2 Politie Urbana Timisoara, au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Horia Macelariu din municipiu, la locuinta sa, a fost gasit fara viata un tanar in varsta de 13 ani.
Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat ca cele sesizate se confirma fiind intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.
In continuare se afectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si împrejurarilor producerii evenimentului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.