Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinucidere la Casa Albă: Un șofer a murit după ce și-a izbit mașina în gardul reședinței prezidențiale / FOTO

O mașină care se deplasa cu viteză mare a intrat în coliziune cu unul dintre grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe din Washington. Șoferul a decedat în urma impactului, însă incidentul de sâmbătă noapte nu a reprezentat o amenințare directă pentru securitate, au declarat serviciile secrete americane, citate de AFP, titrează Agerpres.

 

"Chiar înainte de ora 22:30, un vehicul care circula cu viteză mare s-a ciocnit de una din porţile perimetrului de securitate din jurul Casei Albe", a declarat Secret Service pe contul său din reţeaua de socializare X.

Membrii serviciilor de securitate prezenţi la faţa locului au încercat imediat să-l salveze pe şofer, dar acesta "decedase deja", potrivit aceleiaşi postări.

content-image

O anchetă este în curs, dar Anthony Gugielmi, purtător de cuvânt al Secret Service, responsabilă de securitatea Casei Albe, a precizat că nu a existat "nicio ameninţare şi nici implicaţii pentru securitatea publică".

În ianuarie, şoferul unei maşini a fost arestat pentru că lovise şi el un gard din perimetrul de securitate.

În ultimii ani, Casa Albă a făcut obiectul mai multor tentative de intruziune, destul de îngrijorătoare pentru ca serviciile de securitate să decidă în 2020 să construiască o nouă barieră, mai înaltă şi dintr-un metal mai rezistent în jurul perimetrului reşedinţei prezidenţiale.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.