Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siraba Dembele, despre confruntarea cu Metz: 'Nu văd meciul cu Metz ca pe o finală'

Federatia Romana de Handbal
handbal

Handbalista franceză a echipei CSM Bucureşti, Siraba Dembele, a declarat că nu vede partida cu Metz ca pe o finală, deşi acesta este decisiv pentru configuraţia finală a Grupei A din Liga Campionilor, se arată într-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

"Înainte de această decizie a EHF eram la mijlocul clasamentului, iar acum avem o poziţie mult mai bună şi o şansă importantă să terminăm în primele trei echipe ale grupei, dacă învingem la Metz. Nu-l văd ca pe o finală, ci ca pe un meci în care trebuie să se vadă din nou că avem încredere în noi, să ne arătăm adevărata faţă, trebuie să confirmăm jocul bun de săptămâna trecută", a spus Dembele.

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii viscolite. Vezi unde sunt probleme

Jucătoarea franceză este nerăbdătoare de întâlnirea cu foste colege care acum evoluează la Metz: "Da, este plăcut să joci acasă, dar îl consider un meci ca oricare altul. Este important că le cunosc pe fete foarte bine".

Echipa de handbal CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 17:00, în deplasare, formaţia franceză Metz, în Grupa A a Ligii Campionilor. Meciul este decisiv în privinţa ierarhiei finale a grupei. În momentul de faţă, echipa bucureşteană ocupă poziţia a treia, cu 17 puncte, cu unul mai puţin decât Metz, ocupanta locului 2, şi două în minus faţă de liderul Rostov pe Don.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.