Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regimul lui Bashar al-Assad iese la atac: 'Militanți din Statul Islamic sunt transportați în Ucraina de Occident, condus de SUA, împreună cu Turcia'

www.aljazeera.com
bashar al assad

Ambasadorul sirian în Federația Rusă, Riad Haddad, susține că Occidentul, condus de Statele Unite, împreună cu Turcia, transportă în Ucraina militanți ai organizației teroriste Stat Islamic. Haddad a făcut această acuzație în cadrul unui interviu acordat TASS.

"Nu suntem surprinși că Statele Unite, Occidentul și Turcia transportă de la Idlib la Ucraina militanți ai organizațiilor teroriste ISIS și Jabhat al-Nusra, deoarece aceste grupuri, deși sunt numite diferit, sunt instrumente folosite de Occident împotriva popoarelor pașnice", a spus diplomatul, citat de TASS.

Vezi și: Bashar al-Assad îi face pe plac lui Vladimir Putin: Siria recunoaște independența Republicilor Donețk și Lugansk

Potrivit acestuia, în acest fel Ucraina se va transforma într-un centru pentru acumularea de teroriști și mercenari, iar acest lucru, la rândul său, va aduce consecințe negative asupra securității în lume.

Declarațiile oficialului sirian nu au putut fi verificate dintr-o sursă independentă.

Vezi și: Erdogan se teme că a fost păcălit de americani și critică vehement SUA: 'Camioane încărcate cu arme au venit din SUA pentru acești teroriști' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.