Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sistemele centralizate sunt aici pentru a rămâne, spune CEO-ul Binance CZ

binance.com
binance criptomonede

CEO-ul Binance CZ dezbate schemele Ponzi, DeFi și modul în care Binance alege monedele pentru listare într-un videoclip de Anul Nou.

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, sau „CZ”, a răspuns la o serie de tweet-uri organizate de comunitatea Binance. Mesajul remarcabil al directorului de afaceri chinez-canadian a fost că schimburile centralizate precum Binance vor rămâne relevante în 2022 și ulterior.

Ripostând la un tweet încărcat despre partea întunecată a finanțelor centralizate, precum și viitorul finanțelor descentralizate, CZ a spus: „Astăzi, avem încă nevoie de sistemele centralizate pentru a se integra cu industria financiară tradițională, astfel încât să putem aduce banii în și din cripto. .”

El a avertizat sentimentul referitor la piața criptomonedei ca fiind încă o industrie în curs de dezvoltare, predispusă la „hackeri, scheme Ponzi și escroci”, conform cointelegraph.com

Cititorii îndrăgostiți își vor aminti de una dintre legendarele covoare din 2021, simbolul Squid Game (SQUID), care a înregistrat un câștig de 45.000% înainte de dumping . La începutul lunii noiembrie, Binance a lansat o anchetă cu privire la token pentru a urmări fondurile asociate epicului pump-and-dump .

În mod inevitabil, când a fost solicitat despre favoritismul față de anumite proiecte blockchain sau chiar de monede care, potrivit unui utilizator de Twitter, sunt „complet false”, CZ a clarificat recordul:

„Binance listează aproximativ șase sau șapte sute de monede din probabil șase milioane de monede. Deci, doar una din 10.000 de monede create vreodată este listată pe Binance. Adică aproximativ 0,01%. Este un număr foarte mic.”

În timp ce selecția monedelor este o problemă discutabilă, gestionarea mai strictă a schimburilor centralizate (CEX) a fost răspândită în 2021. Fără a fi străină de conformitate, Binance Turcia a fost amendată recent cu 8 milioane de lire pentru nerespectarea spălării banilor, în timp ce CEX-urile în ansamblu au fost supuse presiune în luna august a acestui an .

În ceea ce privește creșterea grupului, Binance numără acum peste 90 de milioane de utilizatori în întreaga lume, depășind echipa sa de „câteva mii de Binanciani”. Anul 2021 se va înfățișa , deoarece aprobările de reglementare din Canada și Bahrain vor aduce serviciile Binance mai multor entuziaști de criptomonede de pe tot globul.

Între timp, CZ va continua să dețină cele două monede preferate, Binance Coin ( BNB ) și Bitcoin ( BTC ). Ajuns pe locul 36 în Top 100 de oameni de seamă din Blockchain al Cointelegraph în 2021, ne urează tuturor un An Nou Fericit și a spus că „va continua să lucreze la feedback-ul utilizatorilor Binance în 2022”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.