Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sistemul medical, ZGUDUIT de un nou scandal uriaș: Descinderi MASIVE într-un spital și la locuința unui medic acuzat de luare de mită

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), împreună cu poliţiştii, fac luni percheziţii într-un spital din Târgu Mureş şi la locuinţa unui medic cercetat după ce ar fi cerut de mai multe ori mită unor pacienţi ca să-i opereze. Percheziţiile vin la aproape un an după sesizarea făcută de un fost pacient al medicului.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, în acest caz o persoană a făcut denunţ la sediul DGA Mureş în 3 mai 2017. Fostul pacient s-a plâns că un medic specialist chirurgie cardiovasculară din cadrul unui spital din Târgu Mureş i-a cerut o sumă de bani pentru realizarea unei intervenţii chirurgicale. Denunţul a fost înregistrat la Parchetul Tribunalului Mureş, conform News.ro.

Citește și: Medicii plecați în străinătate fac PRAF soluțiile Guvernului și promisiunile salariale! Fost ministru al Sănătății: 'Corupţia nu se rezolvă din pix'

"Dosarul penal vizează săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată de către un medic specialist chirurgie cardiovasculară din cadrul unei unităţi medicale din Târgu Mureş, constând în aceea că, în repetate rânduri, acesta a condiţionat actul medical, respectiv operaţii asupra unor pacienţi, de primirea unor sume de bani”, transmite DGA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.