Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Site-ul leykom.ro se relansează! Peste 10.000 de produse disponibile pe noul site!

Leykom
Leykom

După aproape 15 ani în care a reușit să câștige și să își consolideze poziția de lider pe piața industriei publicitare, Leykom își reîmprospătează imaginea și conceputul proiectului inițiat în anul 2003, care a reușit să depășească granițele unui business clasic. La un an de la lansarea noii identități vizuale, Leykom continuă procesul de rebranding cu lansarea noului site www.leykom.ro.

Platforma online oferă acces rapid și ușor la produsele din portofoliul companiei, datorită designului modern și structurii intuitive, inspirate de experiența și colaborarea îndelungată cu furnizorii și clienții noi sau tradiționali.

Site-ul este gândit să funcționeze ca un catalog interactiv, ce permite în egală măsură identificarea instantanee și navigarea structurată prin portofoliul de peste 10.000 de produse, livrate de la 50 de branduri internaționale, dar și răsfoirea ghidată, în scopul identificării din aproape în aproape a soluției potrivite oricărui proiect.

Pentru profesioniștii din domeniu, dar și pentru specialiștii din profesiile creative, noul website Leykom include și o componentă de blog, unde vor fi publicate proiecte speciale, opinii din piață, articole de specialitate și tips & tricks, recomandate prin experiența consolidată a companiei și a partenerilor săi: “Suntem într-o permanentă căutare de noi modalități care să anticipeze nevoile clienților noștri, atât prin prisma portofoliului de produse, cât și cu un know-how solid, dobândit în urma a peste 15 ani de experiență pe piața industriei publicitare. Dorim ca această platformă sa înlesnească și mai mult comunicarea cu clienții actuali, precum și să creeze noi parteneriate cu cei care sunt în căutare de soluții viabile pentru afacerea lor”, a declarat Florin Vâlcu, director executiv al companiei Leykom.

Noile funcționalități și conținutul actualizat al platformei au fost dezvoltate ca urmare a colectării unui mare volum de informații din piață legate de așteptările clienților când vine vorba de produse, de principiile după care sunt alese, utilizate și prelucrate.

content-image

Noul site vine în tandem cu celelalte demersuri făcute de companie pentru a facilita accesul clienților din România la soluții eficiente și profitabile, în calitate de furnizor de furnizori de produse specifice nișei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.