Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Site-ul oficial al Festivalului de Film Sundance: 'La apogeul faimei sale, Michael Jackson a început o lungă relaţie cu doi băieţi, de 7 şi 10 ani'

infomusic.ro
michael jackson

Festivalul de film Sundance, cea mai importantă întâlnire a cinematografiei independente din SUA, a anunţat într-un comunicat de presă că va prezenta la ediţia din acest an un documentar privind presupusele abuzuri sexuale comise de cântăreţul Michael Jackson, relatează joi EFE, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Important! Toți clienții RCS&RDS sunt vizați! Ce modificări vor apărea de azi, 10 ianuarie

'Leaving Neverland' este titlul acestui documentar regizat de Dan Reed şi care se numără printre ultimele producţii incluse în programul Festivalului de film Sundance care va avea loc la Park City (Utah) între 24 ianuarie şi 4 februarie.

"La apogeul faimei sale, Michael Jackson a început o lungă relaţie cu doi băieţi, de 7 şi 10 ani, şi cu familiile acestora. Acum în vârstă de 30 de ani ei îşi prezintă povestea despre cum au fost abuzaţi sexual de Jackson", se poate citi în prezentarea oficială a documentarul postat pe site-ul Sundance.

'Regele pop', care a murit în 2009 la 50 de ani de supradoză de medicamente, a fost acuzat în diferite ocazii de faptul de a fi abuzat de minori.

În 2005, el a fost achitat de într-un proces în care era acuzat că ar fi abuzat de un tânăr, în timp ce în 1994 a ajuns la un acord financiar în afara tribunalelor cu familia altui băiat, care îl acuza de acelaşi delict.

Pe lângă 'Leaving Neverland', organizatorii Festivalului de film Sundance au anunţat includerea în ultimul moment în program a documentarului 'The Brink', despre Steve Bannon, ultraconservatorul care a lucrat ca strateg şef la Casa Albă pentru preşedintele american, Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.