Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație incredibilă la Suceava: Şofer cu alcoolemie URIAŞĂ, prins de două ori de poliţişti în mai puţin de cinci ore

sofer beat

Un șofer din Suceava a fost prins de două ori în mai puțin de 5 ore, având o alcoolemie uriașă. Bărbatul care mergea haotic pe străzile din oraș a fost oprit, cu greu, de mai multe echipaje de Poliție, scrie Mediafax.

Un echipaj de poliție a făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, însă șoferul nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au început să-l urmărească. Când a fost oprit, bărbatul fiind imobilizat și încătușat.

„Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Șoferul a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal conducere sub influența alcoolului.

Citește și: Gică Hagi, SCANDAL TOTAL cu Răzvan Lucescu: 'Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori!'

La câteva ore după ce a ieșit din sediul Poliției, fără permis de conducere, bărbatul a mai băut ceva și s-a urcat din nou la volanul mașinii. Pentru că circula haotic prin oraș, un trecător a sunat la poliție.

Mai multe echipaje au reușit în final să oprească mașina, constatând că la volan se afla același șofer, de data aceasta cu 1,36 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis un nou dosar penal pentru conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.