Pe lângă laudele pe care le-a îndreptat spre naționala lui Rădoi, Hagi s-a enervat pe Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, cel care declarase că „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor ajunge să joace și la naționala mare”.

„Unii vorbesc cu o ușurință alarmantă. Dar priviți că s-au făcut și lucruri bune și acum se văd.  Am citit că Răzvan a spus că vor rămâne doar 5-6 jucători din această generație și am rămas mască. Jucătorii au făcut o performanță incredibilă și rezultatele se văd o dată la 10 ani. În 1970 a existat o generație bună, în 1980 a fost o altă generație și tot așa.

Citește și: EURO U21 2019 | Daniel Isăilă, despre România: 'Nu aş fi fost la fel de inspirat ca Mirel. Este capabilă de orice'

Răzvan să ia lecții de la taică-su să afle cum se crește o generație sau să meargă la școala de antrenori! Uite că a venit altă generație construită de toți antrenorii din România, o generație care a câștigat o grupă foarte grea. Au făcut ceva fantastic și cred că acești copii merită tot respectul nostru. Uitați-vă că Franța n-a avut niciun șut pe spațiul porții cu noi. Răzvane, e o nouă generație. Punct!”

„E o performanță enormă. Cu toate că unii n-au crezut, uite că se face treabă și în România. Sunt niște jucători foarte-foarte valoroși. E o performanță unică, doar ei și «cangurii» au mai ajuns acolo. Acești copii merită mult. Sper că acești jucători sunt motivați să ne depășească. Românul are iar o cotă, va fi iar respectat în Europa, unde ne vor reprezenta. Bravo lor că ne-au scos în stradă și ne-au pus în postura de a fi în situația în care suntem acum”, a spus Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul, după meciul Franța U21 - România U21 0-0.