Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație INEDITĂ în Parlament - Amendamentele lui Liviu Dragnea au fost aprobate, însă bugetele serviciilor nu au fost modificate în comisii

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila parlament

Bugetele SRI și SIE au fost aprobate, luni, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, in forma transmisa de Guvern. Bugetul propus pentru Serviciul Român de Informaţii în 2019 este de peste 2,4 miliarde lei. Pentru SIE au fost alocaţi peste 309,5 milioane lei, în creştere cu 8,5% faţă de execuţia preliminată din 2018, informeaza Agerpres.

Pe de altă parte, in comisia pentru Sanatate a fost adoptat amendamentul lui Liviu Dragnea prin care bugetul SRI este redus cu 295 milioane lei, suma fiind transferata Ministerului Sanatatii, pentru programele vitamina D, "Panorama" şi teste markeri tumorali.

Claudiu Manda a declarat că la Comisia SRI nu au ajuns amendamentele propuse de Liviu Dragna, astfel nu au avut cum să le dezbată și voteze.
„Comisia nu a fost sesizată cu un astfel de amendament. Nu am fost sesizați cu un astfel de amendament, nu am avut cum să dezbatem un astfel de amendament. Decizia va trebui să fie luată la nivelul Comisiei de buget-finanțe”, a spus Manda.

Citeste si Mugur Isărescu anunță DEZASTRUL, dacă PSD pune în aplicare ce a cerut Darius Vâlcov: 'Se ajunge la un curs de 7-8 lei pentru un euro' - VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.