Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație REVOLTĂTOARE în Olanda: românii vor fi INTERZIȘI în mai multe orașe

interzis

O nouă situație absolut revoltătoare pentru români vine din Olanda, țara care se opune aderării României la spațiul Schengen. Autoritățile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numărului de români și polonezi care au dreptul de a locui în orașele lor.

Citește și: S-a publicat LISTA marii Loje a Masonilor din România: un fost premier și un judecător de rang înalt, printre cei activi

Autoritățiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel și Tiel, unde numărul muncitorilor români și polonezi a crescut semnficativ în ultimii ani, iau în calcul măsuri pentru limitarea numărului de locatari imigranți din cartierele rezidențiale, informează Profit.ro.

Potrivit surselor menționate, locuitorii din aceste municipii sunt nemulțumiți din cauza zgomotului făcut de muncitorii polonezi și români și de numărul mare de mașini cu plăcuțe de înmatriculare din Europa de Est.

Autoritățile din Tiel, de exemplu, iau în calcul limitarea numărului de locatari imigranți la 4 persoane pe locuință, precum și a numărului de muncitori imigranți care pot locui pe o singură stradă.

Unele orașe olandeze au implementat măsuri similare pentru a reglementa numărul de chiriași studenți. Muncitorii imigranți din Europa de Est reprezintă în prezent aproape 10% din populația municipiului Tiel, în parte pe fondul slujbelor sezoniere oferite de angajatorii din sectorul agricol, care cumpără case ieftine pentru a găzdui mâna de lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.