Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația concursurilor de angajare de la MAE, adusă în atenția Parlamentului României

Inquam Photos/ Octav Ganea
MAE
Vicepreședintele Comisiei pentru comunitățile românilor din afara granițelor țării, Valentin Fagarasian a adus in discutie la ultima sedinta a Comisiei o situatie mai veche, dar care a creat multe probleme in ultimii ani. Datorită pandemiei nu s-au putut organiza concursuri de angajare pentru personalul din Ministerul Afacerilor de Externe. Momentan există o derogare care a prelungit perioada de detașare a personalului către MAE până pe 31 August 2021, pentru a suplini nevoia de personal însă o dată ce termenul expiră atunci Consulatele pot rămâne fără personal.
"Pentru a fi conforme, concursurile de angajare trebuie să se desfășoare pe o perioadă de 6 luni. Ne apropiem rapid de acest termen așa că trebuie să facem ceva. Am discutat și am primit asigurarea că aceste concursuri se vor finaliza până în August atât din partea Ministrului de Externe Bogdan Aurescu cât și din partea personalului din MAE." a scrie acesta pe pagina de Facebook.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.