Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația degenerează la Cluj - Nu mai sunt paturi la ATI iar formele de COVID-19 sunt tot mai severe

dw.com
medici ATI

Prefectul judeţului Cluj, Tasnadi Szilard, a declarat, luni, că în clinicile din judeţ nu mai sunt locuri libere la ATI pentru bolnavii cu COVID-19, notează Agerpres.

"Din păcate, la terapie intensivă nu mai sunt locuri. Situaţia degenerează practic într-un sens ascendent dar negativ, locurile se epuizează şi, din păcate, formele sunt tot mai severe, formele în care ajung pacienţii să fie internaţi în spitale. (...) Noi trebuie să le acordăm (pacienţilor - n.r.) condiţiile medicale, în măsura în care vom putea să suplimentăm acele locuri şi, pe de altă parte, trebuie să avem şi un sprijin din partea cetăţenilor, în sensul de a se responsabiliza şi de a se vaccina, pentru a ne ajuta şi pe noi, în special pentru a ajuta munca medicilor", a spus prefectul de Cluj.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Clujul se numără printre judeţele aflate în scenariul roşu. În raportarea de duminică, în judeţ erau internate din cauza COVID-19 672 de persoane, iar 71 erau la ATI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.