Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţia la CFR Cluj degenerează - S-a ajuns la 26 de cazuri, Dan Petrescu va fi externat

GSP
CFR Cluj

Situaţia la CFR Cluj degenerează. Clubul a ajuns la 26 de teste pozitive, lucru confirmat vineri de către Liga Profesionistă de Fotbal, anunță MEDIAFAX.

„Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic" a declarat Justin Ştefan.

Citește și: Replică dură din partea USR PLUS, despre anunțul lui Ludovic Orban : ‘PNL prezintă sondaje măsluite’ .

Conform Prosport, Dan Petrescu va fi externat astăzi. Nu va putea să stea însă pe bancă la partida cu FC Botoşani programată pentru duminică, locul lui fiind luat de Valeriu Bordeianu. Pentru a completa lotul, cei de la CFR Cluj vor apela la jucători de la echipa U19 a clubului.

Contactat de Mediafax, Dan Petrescu a spus doar: "Îmi pare rău, nu pot să vorbesc". Cei de la CFR Cluj au mai dezvăluit că vor emite un comunicat oficial pe site-ul clubului.

Citește și: Cristoiu: ‘Este clar că se țintește scaunul dlui Cercel. Deja a apărut un concurent și trebuie neapărat să plece’

Lista celor testaţi pozitiv cu coronavirus de la CFR Cluj: Dan Petrescu, Radu Pralea (kinetoterapeut), Bogdan Aldea (preparator fizic), Cristian Dragota (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor cu portari), Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Damjan Djokovic, Adrian Păun, Billel Omrani, Ovidiu Hoban, Catalin Itu, Dodi Juca, Denis Ciobotariu, Mike Cestor, Luis Aurelio, Otto Hindrich, Cristi Panin (team manager), secretarul general al echipei, magazionierul şi şoferul clubului. Există şi 4 jucători testaţi pozitiv a căror identitate nu a fost dezvăluită până la acest moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.