Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţia tensionată de la aeroportul din Hamburg, cu luarea de ostatici, s-a încheiat după 18 ore: Suspectul a fost arestat, fiica sa a fost salvată

www.publika.md
aeroport Hamburg evacuat

Situaţia tensionată de la aeroportul din Hamburg, cu luarea de ostatici, s-a încheiat după 18 ore: Suspectul a fost arestat, fiica sa a fost salvată

Poliţia anunţă că a arestat un bărbat şi a salvat un copil care se afla în centrul unei presupuse luări de ostatici pe aeroportul din Hamburg, duminică, punând capăt unei crize de 18 ore care a forţat autorităţile să închidă aglomeratul hub aerian, relatează Reuters şi BBC.

Un bărbat, despre care poliţia a spus că ar fi avut asupra sa o armă şi, posibil, explozibili, a intrat cu un vehicul forţând porţile aeroportului, sâmbătă seara.

Poliţia a precizat că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, se afla împreună cu fiica sa în vârstă de patru ani şi se crede că ar fi avut o dispută pentru custodie.

"Situaţia de luare de ostatici s-a încheiat", a scris poliţia din Hamburg pe X, fostul Twitter, duminică după-amiază.

"Suspectul a ieşit din maşină împreună cu fiica sa. Bărbatul a fost arestat fără a opune rezistenţă. Copilul pare să fie nevătămat", a adăugat poliţia.

Potrivit BBC, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Hamburg, Sandra Levgruen, a declarat în urmă cu câteva ore că bărbatul nu a fost de acord cu unele decizii luate de autorităţi în legătură cu acordul de custodie şi a vrut să plece în Turcia cu fetiţa.

Presa locală a relatat că negocierile cu bărbatul au avut loc în limba turcă, prin intermediul unui traducător, dar nu este clar care este legătura sa cu ţara.

Aeroportul, care a fost închis sâmbătă seara, a anunţat că pentru duminică erau programate 286 de zboruri cu aproximativ 34.500 de pasageri. Nu există deocamdată un anunţ privind redeschiderea aeroportului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.