Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație ABERANTĂ - Filiala din Timiș a Pro România, CONDUSĂ de un primar PSD

Adevarul.ro
Nicolae Birau, Pro Romania Timis

Situație aberantă în Timiș. Filiala județeană a Pro România este condusă nici mai mult nici mai puțin de un primar PSD. Uns în funcție cu sprijin de la București, Nicolae Birău, primarul PSD din comuna Variaș, nu a demisionat din partidul din partea căruia a obținut fotoliul de primar.

Mai mult, conducerea PSD Timiș nu a luat nicio măsură împotriva edilului, deși situația este cunoscută la nivelul întregului județ. Ca dovadă a faptului că situația primarului PSD uns șef peste partidul lui Ponta în Timiș este cunoscută și acceptată, acesta va susține, astăzi, la o conferință de presă alături de Adrian Țuțuianu și Ion Mocioalcă.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, a declarat pentru ȘTIRIPESURSE.ro "Eu i-am cerut demisia. Dacă a plecat la alt partid, e normal să demisioneze. Eu nu pot să îl dau afară. Singura care îl poate exclude e organizația de Variaș". Trebuie spus însă că Birău este șef la Pro România Timiș de câteva luni, timp în care PSD nu a luat nicio măsură.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.