Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație alarmantă la Buzău: a mai rămas un singur loc la terapie intesivă; toate locurile de la Spitalul Judeţean pentru bolnavii COVID 19 sunt ocupate

Facebook
spital doctori plang

Conducerea Spitalului Judeţean Buzău a anunţat luni că toate paturile din secţiile amenajate pentru tratarea bolnavilor COVID 19 sunt ocupate, fiind disponibil un singur loc la terapie intensivă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, toate locurile din secţiile de TBC şi Boli Infecţioase, unde se pot trata bolnavii de coronavirus, sunt ocupate luni, informează News.ro.

Citește și: Marcel Vela distruge un mit despre turiști și patroni: 'Nu vreau să se arunce anatema pe toți turiștii și pe toți din industria horeca'

”Pe secţia ATI sunt internaţi în acest moment 3 pacienţi şi un singur loc disponibil iar pe secţiile boli infecţioase şi TBC locurile sunt la capacitate maxima”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Deocamdată nu se ştie ce măsuri vor fi luate pentru internarea viitorilor pacienţi, conducerea spitalului analizând situaţia.

În Spitalul Municipal din Rm.Sărat sunt internaţi luni 137 de bolnavi de coronavirus, capacitatea maximă a spitalului suport pentru COVID 19 fiind de 150.

Luni, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a descins la Spitalul Judeţean Buzău, unde a discutat cu şeful UPU şi cu cu directorul medical despre situaţia existentă în cel mai mare spital al judeţului. Ministrul a întrebat câte cadre sunt infectate, dacă e deficit mare de personal, a întrebat reprezentanţii SJU ce probleme au şi a făcut recomandări în contextul pandemiei, anunţând că va reveni în acest spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.