Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație complicată în Nikolaev aflat sub presiune rusă. Șeful administrației militare cere celor care nu ajută armata să plece din zonă

nikolaev

Șeful Administraţiei Militare Regionale Mikolaiv (Nikolaev), Vitali Kim, a recomandat tuturor celor care nu au un loc de muncă și nu ajută armata să părăsească regiunea.

"Recomand oricui are un loc de muncă și poate ajuta militarii să lucrăm împreună și să-i ajutăm pe soldați să câștige. Dacă nu există de lucru, (localnicii, n.r.) ar trebui să părăsească zona" - a declarat Kim, pentru ziarul finlandez Ilta-Sanomat preluat de Rador.

Publicaţia notează că aproximativ jumătate din populația din Mikolaiv a părăsit deja orașul. Oamenii rămaşi în oraş primesc apă potabilă adusă din alte zone, deoarece, în aprilie, Rusia a distrus conductele de alimentare cu apă din Nipru. Prin urmare, peste tot în oraș pot fi văzuţi oameni stând la coadă pentru apă - scrie Ilta-Sanomat.

Anterior, guvernatorul Vitali Kim a afirmat că armata rusă ar putea încerca să lanseze o ofensivă în anumite zone din regiunea Mikolaiv, însă, potrivit oficialului, un astfel de demers va fi sortit eşecului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.