Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie CRITICĂ în judeţul Bacău! Mii de oameni au rămas fără curent şi fără apă, după avariile provocate de vremea extremă

alerta

Este stare de alertă în judeţul Bacău! Un număr de 12 localităţi au rămas fără energie electrică, din cauza avariilor produse de vântul puternic, în total fiind afectaţi 4.637 abonaţi, au anunţat luni, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: 'Mortul lui Dragnea', acuzaţii DURE la sediul DNA. Cine a intrat de această dată COLIMATORUL bărbatului: 'Statul paralel Teleorman a distrus sute de oameni...'

Cum un necaz nu vine niciodată singur, băcăuanii au fost informaţi în această dimineaţă că până cel mai devreme miercuri nu vor avea nici apă potabilă. Întreaga situaţie s-ar fi produs după ce conducta magistrală care alimentează oraşul a fost avariată de o alunecare de teren. Oamenii merg acum după apă la izvoare aflate la 10 kilometri de oraş.

"Conform informării făcute de reprezentanţii Delgaz Grid, în urma fenomenelor meteo, 45 de puncte de transformare sunt nealimentate cu energie electrică. Se intervine în teren cu trei echipe de intervenţie, pentru remedierea pagubelor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Citeşte şi: PRĂPĂD în weekendul de Florii: Peste 500 de persoane, prinse ÎN FLAGRANT delict şi amenzi FABULOASE

Judeţul Bacău se află sub incidenţa codului galben de vreme rea, fiind anunţate intensificări ale vântului cu viteze de 55 - 60 km/k, iar la altitudinea de peste 1.500 de metri, unde temporar va ninge, rafale care vor depăşi 80 - 100 km/h.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.